Musea en kunstgalerijen monitoring

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Musea.pngMonitoring en handhaving van de juiste temperatuur en vochtigheidsniveaus in musea en kunstgalerijen is van vitaal belang. Niet alleen op kamer niveau, maar ook voor individuele kunststukken en objecten.

  • Bescherm kwetsbare kunstvoorwerp
  • Bewaking op afstand altijd en overal
  • Draadloze temperatuursensoren
  • Realtime monitoring en waarschuwingen

Oude kunstvoorwerpen en schilderijen degraderen bij blootstelling aan hoge temperatuur en vochtigheid en ook licht kan een ongewenst verouderingseffect hebben

Meer dan 30 jaar ervaring in sensor monitoring oplossingen

AKCP is wereldleider op het gebied van monitoringoplossingen. Wireless Tunnel™ radio heeft een uitstekende penetratie in gebouwen en door obstakels. Het AKCP bewakingssysteem kan onder andere ingezet worden in musea en kunstgalerijen voor monitoring van de ruimtes waar schilderijen en kunstwerken zijn uitgestald of opgeslagen, maar ook voor monitoring van objecten tijdens transport. AKCP temperatuur- en vochtigheidssensoren zijn draadloze, op batterijen werkende sensoren voor eenvoudige installatie. Geen grote antennes, ze zijn compact en elegant. Sensoren zijn NIST-gecertificeerd gekalibreerd en zijn voorzien van onze interne kalibratie-integriteitscontrole met fail-safe technologie.

Voordelen van AKCP remote temperatuur en vochtigheidsmonitoring voor kunstgalerijen en musea

Grafiek, Geschiedenis en rapporten

Loggegevens op de AKCP Cloud-server. Bekijk de geschiedenis, grafieken van temperatuur en vochtigheid. Automatisch rapporten genereren. AKCPro Server drill down mapping interface toont grafisch uw sensoren en hun locatie in uw gebouw. Zoom in van bouwlocatie via overzicht per ruimte naar weergave van de meetwaarde van individuele sensoren.

beschermen van schilderijen en kunstobjecten

Vochtopname en temperatuur fluctuaties evenals schimmels en meeldauw veroorzaken ernstige schade aan museum- en kunstgalerie objecten. Met AKCP temperatuur- en vochtigheidssensoren ontvangt u real-time waarschuwingen via SMS of E-Mail wanneer de omgevingsomstandigheden in uw museum of galerie buiten uw vooraf gedefinieerde grenswaarden vallen

Monitoring – Altijd en overal.

Bewaak de temperatuur en vochtigheid van een museum of de galerij waar ook ter wereld via de AKCP-cloud service. Geen apps om te installeren. Monitoring gedurende transport is geen enkel probleem.

Monitoring tegen lage kosten

MCB Techniek biedt professionele sensoren en communicatie elektronica tegen lage kosten. Gekalibreerde NIST-gecertificeerde sensoren met interne kalibratiecontrole.

AKCPro Server – centrale bewakingssoftware

AKCPro Server centrale bewakingssoftware toont al uw object of voertuiglocaties en bijbehorende meetwaarden, geeft live centrale bewaking van alle geïmplementeerde apparaten, dagelijkse rapporten en grafieken en is te gebruiken met alle AKCP – basiseenheden.