Accessoires en voedingen

Om een compleet remote monitoring systeem op te bouwen bied MCB Techniek de additionele accessoires en voedingen van AKCP.

AKCP oplossingen voor sensorbewaking op afstand kunnen worden gemonteerd in 19” IT-rekken of  industriële buitenkasten. Gebruik accessoires en voedingen zoals standaard 1U-rackmontage of industriële DIN-rail montageopties met uw AKCP klimaat bewakingssensoren. Voeg 19” blind panelen toe voor overzichtelijke opbouw en een goede isolatie van warme en koude zijde van de kast.

AKCP Remote Sensor monitoring oplossingen implementeren temperatuursensoren die geschikt zijn voor het netwerk, omgevingsbewakingssensoren, vermogens- en beveiligingssensoren.

De basiseenheden worden standaard gevoed met een AC/DC adapter, maar optionele DC/DC converters zijn beschikbaar voor directe voeding met 12-24 V of 48 V DC voedingsspanning. Ideaal voor bijvoorbeeld toepassing van de AKCP apparatuur op afgelegen locaties welke worden gevoed met zonnepanelen of andere alternatieve voedingsbronnen.

19″ – Rek en DIN Rail montage accessoires

Voeding accessoires

12 – 24 VDC naar 5 VDC-3A
POE Splitter (5V)
48 VDC naar 5 VDC-1.0A

Met de Remote Monitoring sensoren van AKCPro is het mogelijk om voor nagenoeg elke monitoring toepassing een geschikte sensor aan te bieden. Of dit nu gaat om het monitoren van de temperatuur van een koelruimte, lekkage en vochtbewaking in een museum of de complete meting en registratie van alle omgevingsparameters inclusief toegangscontrole bij een serverruimte. Voor elk van deze toepassingen biedt MCB Techniek een geschikte sensor of sensorkoppeling in een combinatie van een hardware/monitoring platform, de geschikte (speciale) sensoren en eventueel de bovenliggende visualisatiesoftware om één of meerdere locaties te monitoren, of zelfs om objecten welke op transport zijn realtime te monitoren.