Accessoires en Diensten

Voor een juiste inzet van Akoestische Emissie houdt het voor de leverancier niet op bij het leveren van alleen de sensoren en elektronica maar zullen hier ook aanvullende accessoires en diensten nodig zijn. Vallen Systemen GmbH biedt diverse accessoires, oplossingen en diensten waardoor zij met recht uw single source leverancier voor uw complete AE toepassing genoemd mogen worden.

Accessoires

Onze accessoires helpen u bij het gemakkelijk en betrouwbaar uitvoeren van uw AE tests of metingen door bijvoorbeeld onze magneethouders te gebruiken voor sensoren of kabels volgens onze specificaties. PC’s of laptops, vereist voor de werking van een AMSY-6 chassis, maken ook deel uit van onze accessoires. Vallen Systeme kan dus fungeren als uw single source leverancier voor complete AE meetsystemen.

Verificatieapparatuur

Met een systeemverificatie wordt controleert en geverifieerd dat de AE apparatuur volgens de specificaties werkt. De AMSY-6 elektronica, de ASIP-2-borden en de sensoren en voorversterkers kunnen worden geverifieerd.

EN 13477-2 vereist dat een operator systeemverificatie kan uitvoeren, vandaar dat Vallen Systeme een softwaretool biedt, SysVeri, voor een semi-automatische verificatie van het AMSY-6 chassis met ASIP-2 boards. De separate Vallen Sensor Tester tool is voor verificatie van akoestische emissiesensoren. Ook extra hardware zoals vooral een arbitraire functie generator, is vereist voor verificatie. Systeemverificatie moet met regelmatige intervallen plaats vinden en elke keer wanneer wijzigingen aan het systeem zijn aangebracht of wanneer het is blootgesteld aan zware omgevingsomstandigheden.

Diensten

Vallen Systeme is een bedrijf dat zich toelegt op de productie en ontwikkeling van AE meetapparatuur. Het invullen van ons assortiment producten zijn diensten die verband houden met ons productportfolio, zoals het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, materiaalverhuur voor haalbaarheidsstudies, AMSY-training en apparatuurverificatie.

Systeemtraining

Moderne AE meetapparatuur bestaat uit krachtige hardware en software met een veelheid aan ingebouwde functionaliteit. Vallen Systeme voert AE meetsysteemtrainingen uit om uw leercurve te vergroten en uw introductie in het gebruik van uw AE meetapparatuur te vergemakkelijken. Je leert hoe je hardware en software instelt, evenals hun functies en functies. Wij bieden een hands-on training waarin u leert om de hardware en software in te stellen en de functies en functies te gebruiken. Dit bespaart effectief uw tijd en middelen. Het is ons doel dat u functies, functies en kracht van de meetapparatuur goed kent. Je leert de mogelijkheden van het systeem en de beperkingen ervan. De kennis en vaardigheden die in de systeemtraining worden gecommuniceerd, stellen u in staat om AE taken succesvol uit te voeren.

Systeemverificatie

Een richtlijn voor AE systeemverificatie is gedefinieerd in de Europese norm EN 13477-2. Het wordt aanbevolen om de werking van het AE systeem te controleren volgens specificatie

  • als er wijzigingen zijn aangebracht in het systeem.
  • als de apparatuur is blootgesteld aan een zware en/of vervuilende omgeving.
  • regelmatige intervallen.

Vallen Systeme biedt software en hardware voor verificatiedoeleinden. We bieden ook systeemverificatiediensten aan bij ons. Wij controleren de apparatuur en voorzien u van alle benodigde rapporten.

Reparatie

In het geval van een noodzakelijke reparatie van uw meetsysteem, neem dan contact op met MCB Techniek voordat u het systeem instuurt. U ontvangt instructies voor het terugsturen van apparatuur en een RMA van ons. Voor het ophalen van contact met ons, gebruik maken van het contactformulier of e-mail om te info@mcbtechniek.nl.

Haalbaarheidsstudies

Het is niet altijd duidelijk voor de ontwikkeling van nieuwe AE toepassingen, of de metingen de gewenste informatie zouden opleveren. Aangezien AE meetapparatuur kostenintensief is en opgeleid personeel vereist, moet de beslissing voor de aanschaf van apparatuur goed worden overwogen. In de meeste gevallen levert een haalbaarheidsstudie de resultaten op die nodig zijn voor een aanbestedingsbesluit. Wij erkenden deze zorgen en bieden haalbaarheidsstudies aan met state-of-the-art apparatuur en hoog opgeleid personeel.

Verhuurapparatuur voor haalbaarheidsstudies

Nieuwe toepassingen van AE meting vormen spannende uitdagingen voor onze klanten en ons. Vallen Systeme biedt de mogelijkheid om apparatuur te huren voor haalbaarheidsstudies. Op deze manier wordt u laten zien of AE meting een geschikt hulpmiddel is dat aan uw behoeften en eisen voldoet. Daarnaast bieden wij intensieve systeemtraining. Door deel te nemen aan onze trainingen maak je kennis met het bedienen van het systeem. Op verzoek kunnen wij u zelfs ondersteunen met gekwalificeerd personeel, waarbij wij u bijstaan bij uw verschillende taken. Wij streven het plan uit om u de best mogelijke oplossing te bieden voor uw uiteenlopende uitdagingen.

Met de accessoires en diensten van Vallen ontzorgen wij u bij uw akoestische emissie toepassing. Voor meer informatie over Akoestische Emissie meting: