Monitoring koeltransport en gekoelde opslag

Het door MCB Techniek geleverde monitoring systeem biedt een aantal belangrijke voordelen voor bedrijven actief in de koeltransport en gekoelde opslag. Immers door monitoring van uw koeltransport en gekoelde opslag weet u of uw product bij de juiste temperatuur wordt opgeslagen en getransporteerd.

  1. Temperatuur- en vochtigheidssensoren
  2. Draadloze sensoren voor eenvoudige installatie
  3. Gegevensregistratie tijdens het transport
  4. Live tracking van leveringen
  5. Toegangscontrole en beveiliging

Meer dan 30 jaar ervaring in sensor monitoring oplossingen

AKCP is wereldleider op het gebied van remote monitoring oplossingen. Het Wireless Tunnel™ technologie biedt een superieur bereik en een uitstekende penetratie in gebouwen en door obstakels.

Klimaatmonitoring

Monitoring van uw koelomgeving is essentieel om ervoor te zorgen dat uw product bij de juiste temperaturen wordt opgeslagen en voldoet aan de lokale voorschriften voor voedselopslag, zowel in het magazijn als tijdens transport. Monitor of uw gekoelde omgeving binnen de vereiste parameters valt, ontvang direct meldingen van mogelijke problemen en log gegevens tijdens het transport.

Monitoren van gekoelde opslag

Draadloze temperatuur- en vochtigheidssensoren verzenden hun data naar de centrale gateway. Deze data wordt regelmatig opgeslagen en grafisch weergegeven. Tevens kan de gebruiker vooraf gedefinieerde grenswaarden instellen waardoor deze onmiddellijk een alarmmelding krijgt wanneer zich kritieke omstandigheden voordoen. Via sensor gestuurde sirene en flitslamp kan vervolgens een hoorbaar en zichtbare waarschuwing gegeven worden.

Monitoren van de complete koude distributieketen

Gegevensregistratie tijdens het transport is eenvoudig met batterij gevoede sensoren. Gegevens worden geregistreerd en gesynchroniseerd met de AKCP-gateway wanneer zodra de vrachtwagen terugkeert naar het depot. Het is tevens mogelijk om live data te ontvangen met communicatie via een mobiele dataverbinding, wat tevens live locatiegegevens via GPS betekend.

 

Gegevensregistratie tijdens het transport

Temperatuurbewaking van uw koelinstallaties in real time. Bestelwagens registreren gegevens tijdens het transport die worden gesynchroniseerd met de Wireless Tunnel™ Gateway wanneer deze terugkeert naar het depot.

Wireless Tunnel™ temperatuursensoren intern gegevens registreren en werken op batterijen. Plaats het gewoon in de truck bij verzending en begin met het registreren van temperatuurgegevens.

Koude opslag faciliteiten omgeving, bewaakt met draadloze temperatuursensoren. HVAC koelsystemen worden bewaakt met draadloze druksensoren.

Koelopslagfaciliteiten worden in realtime gecontroleerd. Live tracking en monitoring van gekoelde bestelwagens met GPS-link.

Koelopslagfaciliteiten worden in realtime gecontroleerd. Koelwagens registreren gegevens en synchroniseren wanneer u terug bent in het magazijn.

AKCPro Server – Centrale monitoringsoftware

De centrale bewakingssoftware van AKCPro Server geeft al uw voertuiglocaties en temperatuurwaarden weer. Live centrale monitoring van alle geïmplementeerde apparaten. Dagelijkse rapporten en grafieken. Gebruiken met alle AKCP – basiseenheden