Over ons

Vallen Overview
Banner AKCP
previous arrow
next arrow

MCB Techniek is opgericht in mei 2019 maar wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de meettechniek. U kunt bij MCB techniek terecht voor een breed pakket aan meet- en regeltechniek waaronder Akoestische Emissie meettechniek Remote Monitoring oplossingen als ook andere sensoren.

Allereerst biedt MCB Techniek Akoestische Emissie meettechniek wat bestaat uit een combinatie van sensoren, bijbehorende elektronica, software en toebehoren zoals onderdelen voor testen en montage. Akoestische Emissie wordt in veel verschillende applicaties gebruikt vooral voor het bewaken van structuren op het ontstaan van defecten zoals corrosie, lekkage of scheur/breuk.

Daarnaast biedt MCB Techniek oplossingen voor Remote Monitoring voor een breed toepassingsgebied met zowel bekabelde als draadloze sensoren.

Naast de kennis over akoestische emissie meting en Remote Monitoring hebben wij ook uitgebreide kennis en ervaring over een breed scala aan andere industriële meettechnieken.

Heeft u een vraagstuk over Asset Management of IIOT, neemt u dan contact met ons op, grote kans dat wij u met raad en producten bij kunnen staan om voor uw meetopgave tot een juiste oplossing te komen.

Het doel van MCB techniek is om u met juist advies en hoogwaardige producten bij te staan om zodoende de veiligheid, betrouwbaarheid en stabiliteit van uw installaties te waarborgen. 

Sinds 1 Mei 2019 is MCB Techniek officieel distributeur voor Nederland voor de producten en diensten van Vallen Systeme GmbH. Vallen Systeme GmbH is  producent/leverancier van Akoestische Emissie (AE) systemen. AE systemen vallen onder de zogenoemde niet destructief onderzoek (NDO) methoden voor bepaling van schade of vervorming aan objecten.  

Sinds 1 April 2021 is MCB Techniek officieel dealer voor Nederland voor de producten en diensten van AKCP. De firma AKCP heeft al meer dan 30 jaar ervaring in professionele sensoroplossingen en creëerde de markt voor netwerktemperatuur-, milieu- en vermogensmonitoring in het datacenters. Vandaag de dag is AKCP met meer dan 150 medewerkers en 200.000 installaties ’s werelds oudste en grootste fabrikant van bekabelde en draadloze netwerksensoren.