Structurele gezondheid monitoring (SHM)

Structurele gezondheid monitoring (SHM) van bruggen, sluizen en tunnels met Akoestische Emissie verlengd de levensduur en verhoogd de betrouwbaar van deze objecten. Met akoestische Emissie krijgt u uw Structurele Gezondheid Monitoring uitdaging onder controle:

DE VRAAG – Voor bewaking van bruggen, sluizen en tunnels op het ontstaan structurele gebreken of kritieke omstandigheden zowel door veroudering als reeds bij nieuwbouw, stijgt de vraag naar Structural Health Monitoring.

DE OORZAAK – Corrosie van spankabels in betonconstructies heeft een negatief effect op de veiligheid en de inzetbaarheid.

LEVENSDUUR VERLENGING – Monitoring systemen kunnen operationele optimalisatie en mogelijke levensduur verlenging van activa bieden. Dit waardevolle instrument voor operators helpt bij het beheersen van financiële, milieu- en menselijke risico’s.

DE REALISATIE – Kritische “hot spots” zijn uitgerust met geschikte sensoren voor het monitoren en analyseren van activiteiten binnenin.

DE OPLOSSING – Met de Akoestische Emissie oplossing van Vallen Systeme krijgt u uw structurele gezondheid monitoring (SHM) uitdaging onder controle met slechts één meetsysteem.

UW VOORDELEN

  1. Detectie en locatie van defecten tijdens het gebruik
  2. Bewaking van verborgen en externe gebreken
  3. Real-time monitoring 24/7 en vroegtijdige waarschuwing
  4. Integratie en analyse van verschillende sensortypen in één systeem
  5. Oplossingen op maat
  6. Verbeterd risico- en onderhoudsbeheer

SENSORTYPEN EN COMBINATIE VAN GEGEVENS – Data van verschillende sensortypen, bijvoorbeeld voor temperatuur-, windsnelheid- of spanningsmetermeting, kan volledig worden geïntegreerd door datalogger.

DATA MANAGEMENT EN ANALYSE – Data is gemakkelijk te analyseren samen met akoestische emissiegegevens van de Vallen Monitoring Software. Gegevensopslag in de cloud en bediening op afstand zijn beschikbaar.

RAPPORTAGE EN ALARMERING – Resultaten worden gerapporteerd en alarm wordt geactiveerd.

Uw VALLEN Systeme akoestische emissie oplossing

Downloads

Vallen Systeme Dashboard – SHM DEMO