AKCPro Server

AKCPro Server is onze centrale monitoring- en beheersoftware van wereldklasse. Geschikt voor een breed scala aan bewakingstoepassingen. Gratis te gebruiken voor alle AKCP apparatuur. Bewaak uw infrastructuur, en hierbij maakt het niet uit of het nu gaat om één gebouw of om meerdere externe locaties in een breed geografisch gebied. Integreer apparaten van derden via Modbus, SNMP of ONVIF compatibele IP-camera’s.

Beheer en bewaak uw AKCP apparatuur met AKCPro Server

Alle geïnstalleerde AKCP – basiseenheden en aangesloten sensoren kunnen worden geconfigureerd en bewaakt vanaf AKCPro Server (APS). Basiseenheden communiceren met de server via uw bekabelde LAN (Local Network) of Wide Area Network (WAN). Externe sites zonder bekabeld netwerk kunnen gegevens uitwisselen met de server via het mobiele datanetwerk* via een VPN – verbinding.

* Vereist Wireless Tunnel Gateway met mobiele data 3G/4G modem.

Multi-platform toegang

AKCPro Server is toegankelijk via uw smartphone, tablet of pc. De toegang is onafhankelijk van het besturingssysteem en kan worden weergegeven via de HTML5-gebruikersinterface in elke webbrowser**.

** Chrome en Firefox aanbevolen.

Geïntegreerde bewaking van alle apparaten

AKCPro Server integreert al uw klimaat-, beveiliging-, stroom-, toegangscontrole en video in één gebruiksvriendelijke software.

Omgevingsmonitoring

Bewaak al uw temperatuur, vochtigheid, luchtstroom, waterlekkage en andere omgevingssensoren. Configureer kaarten van uw serverrekken om de thermische eigenschappen van uw computerkasten weer te geven, controleer de temperatuur aan de boven-, midden-, onderkant-, voor- en achterkant, evenals temperatuurverschillen.

Beveiliging

Zorg ervoor dat uw faciliteiten en kritieke infrastructuur zijn beveiligd. Deurcontactsensoren, hoorbare en visuele alarmen worden geconfigureerd en beheerd vanaf uw aangepaste desktops in APS.

Energiebewaking

Monitor een-fase, drie-fase generatoren en UPS back-up voedingen. AKCP Pro Server voert live POWER Usage effectiveness (PUE) berekeningen uit, zodat u een volledig overzicht heeft van uw aandrijflijn en hoe aanpassingen in uw datacenter direct van invloed zijn op uw PUE.

Toegangscontrole

AKCPro Server wordt gebruikt voor het beheer van de toegangsrechten en schema’s voor alle AKCP Deurbediening, Cabinet Control en RFID Cabinet sloten. Beveilig uw assets, beheer de toegang en genereer rapporten om een volledig gecontroleerd toegangsspoor te geven.

Videobewaking

Videofeeds van geïntegreerde ONVIF-compatibele IP-camera’s en camera’s die zijn aangesloten op AKCP securityProbe basiseenheden kunnen worden bewaakt en opgenomen in AKCPro Server. Synchroniseer sensorgebeurtenissen met video in het afspeelvenster voor een “eyes on” voor alle sensorgebeurtenissen.

Monitoring

Aangepaste desktops, grafieken en inzoom toewijzing

AKCPro Server heeft verschillende manieren om de gegevens van uw geïmplementeerde sensoren weer te geven en te bewaken. Desktops kunnen worden aangepast, waarbij verschillende gebruikers hun eigen configuratie kunnen opslaan. Voeg grafieken, kaarten, kaarten van serverrekken, videofeeds, sensorstatus en logboeken toe aan uw bureaubladen. Kies uit een selectie van meters om sensorgegevens weer te geven.

cabinet-map-rack-738 x 500
display-sensor-data-738 x 500
drill-down-mapping-and-sensor-data-738 x 500
graphing-of-sensor-data-738 x 500
previous arrow
next arrow

Toegang tot beheer, monitoring en rapportage

Bepaal wie toegang heeft tot uw site, gebouw, kamers en kasten met een volledig gecontroleerd spoor van toegangsevenementen. Als u AKCP deurbediening, kastcontrole en RFID-kast sloten heeft geïmplementeerd, configureert u de toegangsrechten en beperkingen via AKCP Pro Server.

  • Synchroniseer toegangsgebeurtenissen met opgenomen video
  • Live monitoring van de deurstatus
  • Deuren op afstand vergrendelen en ontgrendelen
  • Volledig gecontroleerde historie van toegangsgebeurtenissen

Video-opname

Synchronisatie van sensorgebeurtenissen met video.

AKCP Pro Server is compatibel met geïntegreerde ONVIF standaard IP-camera. Camera’s getest voor integratie zijn onder andere:

  • Axis – M3044-V
  • HIKvision – DS-2CD2125FWD
  • AVTech – AVM328A
  • AKCP – IP-CAM.

 Beheer de opname van uw video feeds naar lokale of netwerkschijven, exporteer videoclips en speel video af.

Onze geavanceerde afspeelvensterfuncties synchroniseren sensorgebeurtenissen met video. Selecteer een sensorgebeurtenis en bekijk vervolgens direct opgenomen beelden van het evenement. Controleer wie bijvoorbeeld toegang heeft gehad tot een deur of kast of bewaak externe locaties op brandstofdiefstal. Het is niet nodig om urenlang opgenomen video te bekijken, wanneer een sensor waarschuwt voor een situatie op de grond, u onmiddellijk zien wat er gebeurt.

akcp-pro-video1-960×410
akcp-pro-video2-960×410
akcp-pro-video3-960×410
akcp-pro-video5-960×410
previous arrow
next arrow