Beveiliging en toegangscontrole

MCB Techniek levert diverse oplossingen van AKCP voor beveiliging en toegangscontrole. Het beveiligen van uw installaties is essentieel ervoor te zorgen dat de integriteit van uw bedrijfsmiddelen behouden blijft en uw gegevens beveiligd blijven.

AKCP biedt een reeks beveiliging en toegangscontrole producten, waaronder infrarood bewegingsdetectoren, deurbewakingssensoren, rookdetectiesensoren, maar ook RFID deurhendels  en deurcontrollers voor het beperken van de toegang tot delen van uw gebouw.

Met onze producten kunt u lokaal of op afstand gevaarlijke of bedreigende situaties detecteren en eventueel ingrijpen en ook kunt u zelf bepalen wie toegang krijgt tot uw installatie, ruimte of zelfs gebouw. Door de integratie van de toegangscontrole in uw monitoring systeem is het bijvoorbeeld mogelijk om een camerabeeld op te nemen op het moment dat er een bepaald persoon toegang krijgt tot een bepaalde ruimte, ofwel om events zoals stijgende/dalende temperatuur te koppelen aan het openen van een deur of raam.

Voor uw distributiecentrum of opslag bieden wij bedrade of draadloze sensoren om zelfs op moeilijk bereikbare plekken op een eenvoudige manier een vorm van bewaking op bijvoorbeeld brand/rookontwikkeling te kunnen plaatsen.

Beveiligingssensoren

Toegangscontrole units

Kaartlezers en uitgangsdrukknop

Sloten en deurhendels

Toebehoren