Remote Monitoring Camera’s

MCB Techniek biedt AKCP Remote Monitoring Camera’s. Met deze digitale of analoge USB camera’s aangesloten aan uw SecurityProbe basiseenheden kunt u op afstand uw locaties bewaken. Combineer sensor- en toegangscontrole gebeurtenissen met videobeveiliging. In het afspeelvenster van AKCPro Server worden sensorgebeurtenissen weergegeven en gecombineerd en gesynchroniseerd met de opgenomen video waardoor het mogelijk is om afwijkende gebeurtenissen te koppelen met activiteiten door medewerkers. Denk hierbij aan het stijgen of dalen van de temperatuur of vochtwaarde in een ruimte door het openen of sluiten van een raam of deur.

Met Remote Monitoring Camera’s kunt u ook uw beveiliging van uw omgeving controleren. Check of de juiste persoon met de gebruikte inlogcode matcht.

HD Camera’s

Camera’s compatibel met:

  • securityProbe 5ESV serie
  • Door Control Unit

Universele Camera’s

Camera’s compatibel met:

  • securityProbe 5ESVA serie
  • Door Control Unit

De AKCP SecurityProbe serie basiseenheden zijn geavanceerde remote sensor monitoring systemen met geïntegreerde bewakingsfuncties. Onze sensorbewakingssystemen worden geïmplementeerd in een breed scala aan industrieën, waaronder data center monitoring, magazijn temperatuur monitoring, koude opslag temperatuur monitoring, brandstof en generator monitoring en vele andere remote monitoring toepassingen waar beveiliging van de locatie of specifieke ruimte een rol speelt.

De SecurityProbe serie is compatibel met het AKCP assortiment intelligente sensoren en biedt een complete klimaat-, toegangscontrole- en beveiligingsoplossing voor maximaal 500 aangesloten sensoren. Hierdoor bewaakt u uw fysieke omgeving en kunt u meldingen ontvangen van storingen, zoals ongeautoriseerde indringers, beveiligingsinbreuken, hoge temperaturen, rook, waterlekken, stroomuitval en meer.