SensorProbe+ Serie

De AKCP SensorProbe+ serie basiseenheden is het vlaggenschip van de AKCP remote sensor monitoring systemen. Onze sensor monitoring systemen worden geïmplementeerd in een breed scala aan industrieën, waaronder data center monitoring, magazijn temperatuur monitoring, koude opslag temperatuur monitoring, brandstof en generator monitoring en vele andere Remote Monitoring toepassingen.

Met de SensorProbe+ serie Remote Monitoring platformen van AKCPro is het mogelijk om voor nagenoeg elke monitoring toepassing een oplossing aan te bieden. Of dit nu gaat om het monitoren van de temperatuur van een koelruimte, lekkage en vochtbewaking in een museum of de complete meting en registratie van alle omgevingsparameters inclusief toegangscontrole bij een serverruimte. Voor elk van deze toepassingen biedt MCB Techniek een pasklare oplossing in een combinatie van een hardware/monitoring platform, de geschikte sensoren en eventueel de bovenliggende visualisatiesoftware om één of meerdere locaties te monitoren, of zelfs om objecten welke op transport zijn realtime te monitoren.

Alle geïnstalleerde AKCP – basiseenheden en aangesloten sensoren kunnen worden geconfigureerd en bewaakt vanaf AKCPro Server (APS). Basiseenheden communiceren met de server via uw bekabelde LAN (Local Network) of Wide Area Network (WAN). Externe sites zonder bekabeld netwerk kunnen gegevens uitwisselen met de server via het mobiele datanetwerk via een VPN – verbinding.