Partners

MCB Techniek een Nederlandse firma die zich richt op de handel en advisering van meet- en regeltechniek en aanverwante producten. Om dit te bereiken werkt MCB Techniek samen met diverse partners waaronder de Nederlandse vertegenwoordiging van Vallen Akoestische Emissie systemen en AKCP Remote Monitoring oplossingen.

Vallen Systeme GmbH

Vallen System LogoSinds 1 Mei 2019 is MCB Techniek officieel distributeur voor Nederland voor de producten en diensten van Vallen Systeme GmbH. Vallen Systeme GmbH is  producent/leverancier van Akoestische Emissie (AE) systemen. AE systemen vallen onder de zogenoemde niet destructief onderzoek (NDO) methoden voor bepaling van schade of vervorming aan objecten.  

 

AKCP

Sinds 1 April 2021 is MCB Techniek officieel dealer voor Nederland voor de producten en diensten van AKCP. De firma AKCP heeft al meer dan 30 jaar ervaring in professionele sensoroplossingen en creëerde de markt voor netwerktemperatuur-, milieu- en vermogensmonitoring in het datacenters. Vandaag de dag is AKCP met meer dan 150 medewerkers en 200.000 installaties ’s werelds oudste en grootste fabrikant van bekabelde en draadloze netwerksensoren.

 

Senseven

Senseven_landscape.pngSinds 1 september 2021 is MCB Techniek officieel dealer voor Nederland voor de oplossingen van Senseven. Senseven biedt een complete, zorgeloze, one-stop oplossing voor eenvoudige inspectie van onder andere kleppen. De Senseven-app is bedoeld voor de eenvoudigste inspectieprocedures en voorzien van kunstmatige intelligentie voor het interpreteren van de meetresultaten.