AKCP Remote Monitoring

AKCP is opgericht in de VS in 1981 en heeft meer dan 30 jaar ervaring in professionele sensoroplossingen en Remote Monitoring. AKCP creëerde de markt voor netwerktemperatuur-, milieu- en vermogensmonitoring in het datacenter en heden ten dage is AKCP met meer dan 150 medewerkers en 200.000 installaties ’s werelds oudste en grootste fabrikant van bekabelde en draadloze netwerksensoren.

De AKCP R&D – centra zijn gespecialiseerd in SNMP gebaseerde netwerken en embedded apparaat technologie en maken gebruik van de beste en slimste van topuniversiteiten om nieuwe producten te ontwikkelen en de huidige te verbeteren.

AKCP was het eerste bedrijf dat een werkbaar, LoRa™ gebaseerd draadloos Remote Monitoring systeem genaamd Wireless Tunnel™ voor kritieke infrastructuur op de markt gebracht geeft welke functies biedt die onder andere speciaal zijn afgestemd op de applicaties zoals gebruik in datacenters.

AKCP heeft de markt voor netwerk gebaseerde oplossingen voor milieu- en beveiligingsmonitoring gecreëerd en blijft deze nog steeds definiëren. Door het vaststellen van de normen voor technische prestaties en innovaties blijft AKCP de belangrijkste speler in het veld en in feite is AKCP de industriestandaard op het gebied van SNMP – gebaseerde monitoring.

Het uitstekende niveau van ondersteuning aan alle klanten waarbij elke klant toegang heeft tot de technische en ontwikkelingsmedewerkers van het bedrijf. Het succes van AKCP is gebaseerd op deze winnende combinatie van technische uitmuntendheid en totale ondersteuning.

Het huidige verkoop- en technische ondersteuningscentrum van AKCP bevindt zich in Bangkok Thailand, met bank- en financiële diensten in Singapore.