Remote Monitoring Toepassingen

Base station Monitoring
HVAC Monitoring
Cold storage monitoring
datacenter monitoring
Remote Generator Monitoring
Solar Panel Monitoring
Vaccin 1
Warehouse Monitoring
Musuem en kunsthal monitoring
Beton uitharding monitoring
previous arrow
next arrow

De toepassingen voor de AKCP remote monitoring oplossingen zijn legio. Overal waar behoefte is om op afstand of lokaal de verschillende meetgrootheden zoals temperatuur, vocht, spanning, stroom, doorstroming te monitoren is er een oplossing met de producten die wij bieden. Voor plekken waar bekabeling mogelijk of voorhanden is kunnen wij bekabelde sensoroplossingen bieden, maar voor installaties waarbij bekabeling niet meer mogelijk is vanwege bestaande infrastructuur of omdat het bestaande gebouw niet aangetast kan/mag worden (zoals musea en monumentale panden) als ook voor installaties voor monitoring op ver van elkaar gelegen meetpunten bieden wij oplossingen met de LoRa Wireless Tunnel technologie.

Voor de volgende Remote Monitoring Toepassingen vind u informatie op onze website:

De mogelijkheden met de AKCP systemen zijn echter niet alleen beperkt tot de genoemde toepassingen. Eigenlijk kunnen wij voor elke (remote) monitoring behoefte een oplossing bieden.

Wilt u een volledig draadloos systeem ombouwen, dan zult u gebruik maken van Wireless Gateways eventueel aangevuld met AKCPro Server, maar mogelijk dat er ook camerabewaking plaats moet vinden, ofwel aansturing van bijvoorbeeld lokale statusmeldingen dan zal er naar wens een SecurityProbe of SensorProbe platform gekoppeld worden.

Alle geïnstalleerde AKCP – basiseenheden en aangesloten sensoren kunnen worden geconfigureerd en bewaakt vanaf AKCPro Server (APS). Basiseenheden communiceren met de server via uw bekabelde LAN (Local Network) of Wide Area Network (WAN). Externe sites zonder bekabeld netwerk kunnen gegevens uitwisselen met de server via het mobiele datanetwerk via een VPN – verbinding.