Voorversterkers Akoestische Emissie

Vallen Systeme biedt een serie zeer robuuste voorversterkers voor Akoestische Emissie meettechniek. Deze voorversterkers zijn ideaal voor gebruik in combinatie met het AMSY-6-systeem. De bandbreedte en prestaties kunnen worden geselecteerd om aan de vereisten te voldoen en hun consistente ontwerp met een impedantie van 50 Ohm en hun lage ruis ingangstrap maken ze uniek op de markt. Alleen geselecteerde componenten en materialen worden gebruikt om een betrouwbare werking te garanderen, zelfs onder moeilijke omstandigheden.

Beschrijving Vallen AE sensoren en voorversterkers (Engels)

AEP5 / AEPH5H

Verdere Informatie

AEP4H-ISTB

Voorversterkers gebaseerd op het elektronisch ontwerp van AEP4H. De behuizing van de voorversterker is aangepast om een AE-sensor (geïntegreerde sensor) te monteren en is uitgerust met drie sterke magneten. Vanwege het geïntegreerde ontwerp zijn de AE-signaalamplituden hoger vergeleken met de standaardcombinatie van de AE-sensor aangesloten op de AEP4-voorversterker via een 1,2 m lange sensorkabel. De sterke magneten maken een eenvoudige installatie mogelijk en garanderen een constante contactdruk gedurende de hele test. De AEP4H-ISTB is geschikt voor sensoren met een behuizing van het V-type en wordt vaak gebruikt in tankvloerinspectietoepassingen.

Verdere Informatie

AEP3N

De versterking van een AEP3N kan via de software worden geselecteerd in het bereik van 34 tot 49 dB indien gebruikt in combinatie met een AMSY-5 of AMSY-6. In stand-alone gebruik wordt de versterking bepaald door jumper settings. Uitwisselbare frequentiefiltermodules maken het gebruik mogelijk zonder steile downstream frequentiefilters. AEP3N biedt twee ingangen, één met de gemeenschappelijke enkelzijdige BNC-connector en de andere met een differentiële BNO-connector.

Verdere Informatie