Akoestische Emissie Sensoren

De sensoren voor akoestische emissie en dan specifiek de keuze van de juiste sensor ten opzichte van het te meten object een belangrijke rol in het succes van de meting. Vallen biedt een breed scala aan sensoren waardoor voor nagenoeg elke applicatie een oplossing te leveren is. Zelfs voor omgevingen met explosiegevaar zijn explosieveilige sensoren beschikbaar.

Beschrijving Vallen AE sensoren en voorversterkers (Engels)

Belangrijk gegevens voor het bepalen van de juiste sensor is onder andere de afmeting en het type materiaal waarop gemeten zal worden, de verwachte intensiteit van de akoestische missie (welk soort defect moet gemeten worden), omgevingsruis vanuit de installatie en ook de afstand tussen sensor en bewaking elektronica. In sommige gevallen kan zelfs de wijze van montage en beperkte ruimte voor plaatsen van een sensor een rol spelen in de keuze van een type sensor.

Technische informatie Akoestische Emissie

Vallen biedt akoestische emissie sensoren in allerlei variaties en voor allerlei toepassing, indoor, outdoor of zelfs voor toepassing onder hoge druk (60 bar). Welke toepassing u ook heeft, de kans is groot dat er een sensor voor uw toepassing te vinden is.

Kiest u uit het onderstaande overzicht het gewenste type sensor. (Engels).