VALLEN Systeme GmbH

Vallen Systeme GmbH – dat is de fascinatie van een internationaal succesvolle akoestische emissie (AE) systeemaanbieder en technologie leider, in combinatie met de cultuur en traditie van een Duitse onderneming.

Het doel van Vallen Systeme GmbH is het leveren van innovatieve technologie die een absoluut verschil maakt voor de veiligheid van het menselijk leven, milieuveiligheid en Asset Management. Deze verbintenis onderscheidt Vallen en maakt het bedrijf tot wat ze zijn, Vallen Systeme, HET Akoestische Emissie bedrijf.

Het bedrijf opereert als producent en leverancier in de groeiende markt van akoestische emissie systemen en de daarbij behorende veeleisende toepassingen. Al meer dan 30 jaar biedt Vallen Systeme continu geavanceerdere technologie, ontwikkelt en produceert State-of-the-art AE systeemoplossingen, accessoires en software.

De Internationale klanten zijn AE inspectiediensten, R & D laboratoria, Industriële Ontwikkelaars, Academica, en QA/QC afdelingen in verschillende industrieën zoals de lucht- en ruimtevaart, olie & gas, Automobiel, energie opwekking en distributie, gezondheidszorg en defensie.

Vallen is een waardige partner van hun klanten door een diep begrip van hun eisen. Het succes van Vallen is gebaseerd en gegarandeerd door zich te concentreren op het langer termijn succes van de klanten.

Toewijding aan service, betrouwbaarheid en prestaties heeft geleid tot meer dan 600 tevreden klanten in meer dan 50 landen over de hele wereld. Dit succes wordt versterkt door de directe klantrelatie met de wereldwijd gevestigde vertegenwoordigers die de lokale klanten zowel op technisch als commercieel vlak ondersteunen.

www.vallen.de